Η εταιρία Νίκος Στ. Χατζηπέτρου ΑΒΕΕ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με την παραγωγή, επεξεργασία και συσκευασία ελαιών.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στη Χαλκιδική, τον τόπο που παραδοσιακά παράγει εξαιρετικής ποιότητας ελιές, γνωστές παγκοσμίως για το μέγεθος και τη γεύση τους. Δραστηριοποιείται και ειδικεύεται στη συνεχώς αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά, προσαρμόζοντας τα προϊόντα της σε πρωτότυπες συσκευασίες που συνδυάζουν την παράδοση με τη σύγχρονη ματιά.

Η εταιρία Νίκος Στ. Χατζηπέτρου ΑΒΕΕ εφαρμόζει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της σύστημα διαχείρισης για την ασφάλεια τροφίμων από την TUV AUSTRIA, σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 22000:2005. Φροντίζει ώστε να εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων της και να παράγει σύμφωνα με τις βέλτιστες διαθέσιμες πρακτικές σε απευθείας συνεργασία με παραγωγούς.

Με την πλούσια γκάμα των προϊόντων της, με γεύσεις που θυμίζουν κλασικές συνταγές, η εταιρία έχει καταφέρει να παρέχει προϊόντα άριστης ποιότητας και ξεχωριστής ελληνικής γεύσης. Σε συνεργασία με γευσιγνώστες σεφ και με την πολυετή εμπειρία της, κατασκευάζει συνεχώς νέες γεύσεις από ποιοτικά συστατικά, γνήσια της ελληνικής παράδοσης και του τόπου μας.

myolive footer

tuv footer

xalkidiki footer

Nίκος Στ. Χατζηπέτρου ΑΒΕΕ
Εργοστάσιο ΒΙ.ΠΑ. Ν. Μουδανιών
Χαλκιδική, Τ.Κ. 63200
Τ.  23730.65700
email: info@mygreekolive.gr

ακολουθήστε μας fcbtwittergplus